Suosittele tai liity
— voit päästä Wall Streetille!

Hyödynnä Jäsenedut.fi

Jäsenedut.fi -palvelusta löytyy vaihtuvia tarjouksia erilaisista tuotteista ja palveluista, sekä lisäksi tapahtumia, matkoja ja kulttuuria. Hyödynnä hyvät tarjoukset!

Ekonomin palkkapussi säilytti ostovoimansa

SEFEn palkkatasotutkimuksen 2013 mukaan ekonomijäsenten palkan mediaani nousi edellisestä vuodesta 2 prosentilla, vajaalla 100 eurolla. Kaikkien työssäkäyvien jäsenten keskimmäisin palkka, mediaanipalkka, oli 4 894 euroa, kun se edellisenä vuonna oli 4 800 euroa. Ekonomien keskiarvopalkka vuoden 2013 lokakuussa ilman tulospalkkioita oli 5 617 euroa kuukaudessa (5 587 euroa vuonna 2012).

Ekonomiliitto palvelee kesälläkin

Ekonomiliitto palvelee kesällä klo 9-15 15.8. asti. Palkkaneuvonta palvelee heinäkuussa ma-to. Työttömyysturvaneuvonta on kiinni 12.8. asti. 

Hyvää ja rentouttavaa kesää!

 

Perhevapaat
Yrittäjäksi
Kesätyöt
Työhyvinvointi
Uralla eteenpäin
Työnhaku
Palkka

Jäsenedut.fihttp://www.if.fi/www.kauppalehti.fiEläkeuudistus.fi

Hakemisto A-Ö Liity jäseneksi

Tervetuloa

Kirjautuminen ensimmäistä kertaa uudistettuun jäsenpalveluun käyttäjätunnuksena SEFEn jäsennumero ja salasanana henkilötunnuksen loppuosa, kirjaimet isoilla kirjaimilla. Jäsennumerosi löydät laskusta, rekisteriotteesta, uutiskirjeestä tai Ekonomi-lehtesi takakannen osoitteestasi. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen vaihda salasanasi, voit halutessasi vaihtaa myös käyttäjätunnuksen.

Jos asioit yleisellä päätteellä esim. kirjastossa, tyhjennä selaimesi välimuisti käytön jälkeen. Näin varmistat, etteivät luottamukselliset tietosi jää selaimen välimuistiin.

Liity jäseneksi