• Maailma, jossa johtajuus kestää aikaa

  Osaaminen, aika esimiestyöhön ja työelämän pelisäännöt rakentavat kestävää johtajuutta. Mistä muusta se rakentuu?

 • Maukasta jäsenyyttä

  Olemme mukana urasi eri käänteissä, kun mietit tulevaisuuttasi, palkkaasi, uutta suuntaa, työpaikan vaihtoa tai oman yrityksen perustamista.

 • Onko osaamisesi hinta kohdillaan?

  Valmistaudu palkkaneuvotteluihin SEFEn uravalmentajien sparrauksessa ja tutustu SEFEn palkkatutkaan.

 • Suosittele SEFEn jäsenyyttä

  Johdata ekonomiystäväsi SEFE-yhteisöön nauttimaan jäsenpalveluista, -eduista ja tapahtumista. Kun ystäväsi liittyy, sinä saat kaksi leffalippua.

Ekonomin palkkapussi säilytti ostovoimansa

SEFEn palkkatasotutkimuksen 2013 mukaan ekonomijäsenten palkan mediaani nousi edellisestä vuodesta 2 prosentilla, vajaalla 100 eurolla. Kaikkien työssäkäyvien jäsenten keskimmäisin palkka, mediaanipalkka, oli 4 894 euroa, kun se edellisenä vuonna oli 4 800 euroa. Ekonomien keskiarvopalkka vuoden 2013 lokakuussa ilman tulospalkkioita oli 5 617 euroa kuukaudessa (5 587 euroa vuonna 2012).

Perhevapaat
Yrittäjäksi
Kesätyöt
Työhyvinvointi
Uralla eteenpäin
Työnhaku
Palkka

Jäsenedut.fihttp://www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/jarjestot/sefe/pages/default.aspxwww.kauppalehti.fiEläkeuudistus.fi

Hakemisto A-Ö Liity jäseneksi

Tervetuloa

Kirjautuminen ensimmäistä kertaa uudistettuun jäsenpalveluun käyttäjätunnuksena SEFEn jäsennumero ja salasanana henkilötunnuksen loppuosa, kirjaimet isoilla kirjaimilla. Jäsennumerosi löydät laskusta, rekisteriotteesta, uutiskirjeestä tai Ekonomi-lehtesi takakannen osoitteestasi. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen vaihda salasanasi, voit halutessasi vaihtaa myös käyttäjätunnuksen.

Jos asioit yleisellä päätteellä esim. kirjastossa, tyhjennä selaimesi välimuisti käytön jälkeen. Näin varmistat, etteivät luottamukselliset tietosi jää selaimen välimuistiin.

Liity jäseneksi